Esdeveniments


NOTICIES i ESDEVENIMENTS

 

Aquí trobaràs tot allò que fem, com a concursos, cursos, sortides…

Si t’agradaria fer alguna activitat que nosaltres ho podem organitzar, no ho dubtis, posa’t en contacte amb nosaltres i parlarem sobre el tema.


TINO SORIANO

Tino Soriano és fotògraf de National Geographic, premiat per la Unesco, la OMS, la Fundació WorldPressPhoto i guanyador de 5 premis Fotopress.

El dia 9 d’octubre a les 18:00 hores el tindrem com a ponent a la Biblioteca de Tordera, on donarà una xerrada sobre: Explicant històries amb la teva càmera.

Les places són limitades i les primeres inscripcions s’aniran notificant fins assolir l’aforament permès per les mesures sanitàries. 

Es obligat portar mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Inscripció obligatòria: Tancat


CALENDARI SOLIDARI

Ja estem confeccionant el calendari solidari d’enguany, en un principi i tal com varem comunicar en la passat any, aquest tenia que ser sobre entitats esportives de Tordera, però degut al Covid-19 el deixarem pel següent. I avançarem un altre que també teniem pensat, es tracta de Masies de Tordera.

Reserva ja el teu!! Clica aquí

CURS D’INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA

Tens una càmera i no fa el que tu vols? Doncs aquest és el teu curs!!

Adreçat a persones que volen assolir els coneixements essencials per poder realitzar fotografies de qualitat veient aspectes de la càmera i la composició.
També és farà una sortida pràctica.

Més informació a la casella de cursos/tallers


3 Concursos a la vista

Enguany ja tenim programats els 3 concursos; Pont de Ferro, Fira Mercat del Ram i Festa Major de Tordera, tots tres reconeguts per la Federació Catalana de Fotografia (FCF).

En l’enllaç següent podreu trobar-los i clicant a sobre dels seus cartells trobareu les bases escrites i per descarregar. al igual que el formulari d’inscripció obligatori i gratuït.


7è Concurs de Fotografia Digital Festa Major 2018 i Municipi de Tordera

Enguany tornem amb el 7è concurs de fotografia digital Festa Major 2018 i Municipi de Tordera.

En el tema A: com bé diu l’anunciat serà sobre la Festa Major 2018 de totes les activitats entre els dies marcats a les bases.

En el tema B: Municipi de Tordera seran vàlides totes les fotografies del terme municipal i donarà igual l’any que siguin preses sempre que siguin del autor que es presenta.

Per poder participar cal omplir el formulari d’inscripció: Clic aquí

Tota la informació ho teniu a les bases del concurs: BASES FESTA MAJOR 2018


Propera sortida a St.Pere de Casserres

 

Degut que en la sortida al Pantà de Sau, Rupit i St.Pere es va tenir que suspendre la visita a St.Pere per causes meteorològiques, ja hi em posat data.

El pròxim 27 de maig farem la sortida a St.Pere, arribarem aviat per trobar-hi bones llums i un cop fetes les fotos aprofitarem que es època d’ orquídies per fer alguns macros a part de passar un bon dia entre amics.

La sortida es oberta a tothom sigui soci o no, només cal comunicar-hi, us hi esperem!!


Nova sortida al Cementiri Modernista de Lloret de Mar

 

Cementiri Modernista Lloret de MarEl cementiri modernista de Lloret de Mar fou una obra que es projectà a finals del segle XIX i que es va anar configurant durant els primers anys del segle XX. És, sens dubte, un conjunt d’indubtable interès, que obre una ampla perspectiva del que va ser l’art funerari durant aquella època.

La inauguració oficial d’aquest recinte va tenir lloc el 2 de novembre de 1901 i, a partir de llavors, hi varen participar arquitectes i escultors de renom: Josep Puig i Cadafalch, Antoni M. Gallissà i Soqué, Lluís Llimona, Vicenç Artigas i Albertí, Bonaventura Conill i Montobbio, Ismael Smith, Eusebi Arnau… i deixebles de l’escola de Gaudí. En la formació d’aquest cementiri s’ha de destacar el paper jugat pels particulars que finançaren la seva creació, tant pel que fa a la seva estructura general com a l’elevació de les sepultures.

En aquest sentit, cal assenyalar que a principis del segle XX hi havien molts indianos que havien fet fortuna al continent americà i que, un cop consolidada la seva posició social i econòmica, decidien retornar a la seva vila natal. Un cop aquí es feien bastir una casa ben luxosa que, a més d’evidenciar la seva riquesa, els permetia viure bé en el món dels vius, i es construïen un bon mausoleu; un altre signe de distinció i que, en aquest cas, els havia de permetre viure bé en el món dels morts. El cementiri de Lloret de Mar pot considerar-se un dels conjunts amb mostres més significatives del què va ser l’art funerari català del període modernista.

Prop de l’Estació Terme, a l’entrada mateix de la Vila i al peu d’una font lluminosa, uns versos de Sebastià Sánchez Juan exalten el caràcter peculiar dels lloretencs. “Fora d’humana mida no resulta res que es doni a Lloret: atzar, fatic, recordats piament, tenen un culte al fons del cor com en un vidre antic.”

Us hi esperem a tots!


8è Concurs de Fotografia Fira Mercat del Ram 2018 Tordera

Un any més organitzem el concurs de la Fira Mercat del Ram de Tordera, i aquest cop amb un petit canvi en el format d’entrega, el qual serà en digital en comptes de paper fotogràfic.

Teniu més informació a les bases i recordeu que per participar cal omplir el formulari de participació, un cop enviades les fotos.

Animat i participa-hi!! Molta sort a tothom i bones fotos!!

Bases2018

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


Sortida al pantà de Sau, Rupit i 

Sant Pere de Casserres

Primer de tot bon any nou.

La primera sortida que farem aquest any serà el 4 de Febrer, volem anar a fer la sortida de sol al pantà de Sau, així que a 2/4 de 8 serem al pantà, que significa?

A les 6h del matí la gent de Tordera i tot el que vulgui es clar hauran de sortir del punt de trobada, si no et va bé el punt de trobada només cal que et posis en contacte a sortidesfotoclubtordera@gmail.com i quedem en un altre localització.

Com he dit a 2/4 de 8 serem al pantà, allà hi serem fins les 9 del matí on tindrem temps de fer les fotos i esmorzar un xic.

Un cop esmorzar ens dirigirem cap a Rupit i passarem la resta del matí fins a les 12h. Qui ho desitgi pot marxar cap a casa i dinar a casa, o per el contrari si porta carmanyola o la majoria prefereix anar a dinar de menú ( especificant-ho al email d’inscripció) anirem fins a St.Pere de Casserres.

No posarem hora de tornada ( tampoc tornarem molt tard), això ho decidirem allà, segons si us voleu quedar més o menys estona.

Animeu-vos! És una sortida molt bonica, podeu portar la família o amics, ho vosaltres sols i poder passar un bonic diumenge.

Al email, especifiqueu si veniu a les 3 localitzacions, si preferiu menjar de carmanyola o preferiu menú per dinar.

Gràcies i Salutacions de Foto Club Tordera


Nova sortida a Sant Martí del Corb un paratge extraordinari, Sant Martí és una menuda església d’una sola nau i absis semicircular. L’accés es realitza a través d’una escalinata i d’una porxada sostinguda per pilastres i teulada a dues vessants.

A cada costat de la porta d’ingrés hi ha dues obertures amb reixes de ferro forjat que permeten observar l’interior del temple. Damunt el frontispici hi ha el cloquer, d’espadanya, amb un sol ull.

Bastida amb pedra menuda del país i coberta de teules.

És a la comarca de la Garrotxa província de Girona, municipi Les Preses.

Anirem en vehicles propis i ens repartirem en varis cotxes.

ES RECOMANA PORTAR: Calçat còmode, abric, entrepà i qui vulgui trípode. Ah! i una bosseta per recollir la nostra brossa.

És gratuït i obert a tothom, per venir només cal que CONFIRMEU la vostra assistència a sortidesfotoclubtordera@gmail.com

]

 


 
 

SORTIDA FOTOGRÀFICA AL BOSC DE LES CREUS

En aquesta sortida començarem fent fotografies de paisatge, detalls i acabarem fent alguna fotografia nocturna on podrem treballar tant amb llum natural com amb tècniques com el lightpainting.

 


 

7è CONCURS DE FOTOGRAFIA:

FIRA MERCAT DEL RAM de TORDERA 2017

BASES DEL CONCURS